Продажба на имот чрез посредник с ексклузивни права

woman, agent, realtor-6795378.jpg

Продажба на имот чрез посредник с ексклузивни права е тема, която вълнува всички участници на пазара с недвижими имоти. Често срещано мнение на продавачите на имоти е именно, че те нямат нуждата от услугите на брокер, за да продадат имота си. Дали това е така? Следва да онагледим процеса в реалност.

Предлагането на имот на пазара изисква огромна подготовка, която включва следните основни стъпки, а именно:

  1. Подготвяне на необходимите документи за изповядване на сделка
  2. Професионално фото и видео заснемане на обекта
  3. Позициониране на платена реклама в интернет порталите за имоти, сайта на агенцията
  4. Рекламни материали относно продажбата на имота
  5. Провеждане на огледи в удобно за клиентите време

Собствениците често пренебрегват някои от гореописаните стъпки и смятат, че са направили всичко необходимо техният имот да се продаде възможно най-бързо и печелившо.

Тук обаче идва и разликата между частната обява и обява подготвена от професионалисти посредници.

Какво получава продавача, когато избере да се довери на посредник:

Като професионален посредник с над 20 години опит, БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ предлага на продавачите, които избират да продават имота си с ексклузивни права към агенцията да рекламират имота си едновременно в повече от 10 платформи за недвижими имоти видими на територията, на цяла България и чужбина. Разполагаме и с база данни, в която имаме списък с клиенти, чакащи определен тип имот, на които предлагаме ексклузивните оферти с приоритет.

Ние разполагаме с техника за фото и видео заснемане от най-висок клас, както и предлагаме заснемане на 360 градусови, 3D виртуални обиколки посредством специална за целта техника. Също така използваме дрон, за видео и фото заснемане, който ни позволява да представим имотите в перспектива. Ексклузивните предложения получават специален план за продажба, в който е заложен и голям бюджет за платени реклами, извеждащи обявата на челни позиции в интернет.

Екипът на БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ ще се погрижи да събере необходимите документи за сделка, като ще ви спести ценно време.

Също така провеждаме огледи в най-удобното време за купувачите, което най-често е в почивните дни или извън работно време, без да се налага да ангажираме собствениците с идване и отключване на имота. Това остава наш ангажимент до момента на подписване на договор за гаранция (депозит за спиране от продажба) или предварителен договор, на който се изисква присъствието на продавачите.

Ексклузивните предложения получават и още предимства, като реклама на таблото с обяви пред офиса ни на бул. Мария Луиза 18, гр. Варна, по който минава голям човекопоток.

МИТ:

“Ако дам имота си само на една агенция, губя възможността да споделя имота си с максимален брой купувачи на пазара.”

ИСТИНА:

Продажба на имот чрез посредник с ексклузивни права е винаги положителна. Това дава възможността за отделяне на по-голям бюджет и индивидуален подход при продажбата. Както вече споменахме ексклузивните имоти достигат до всички останали агенции и техните клиенти на принципа на съвместната работа. Продавачите печелят и от факта, че контактуват само с един определен брокер през целия етап от продажбата на имота, а не със стотици агенции и брокери, които най-често просто опитват да вземат офертата и да я добавят към портфолиото си чрез използването на фалшиви клиенти за огледи.

Доверете се на БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ за най-добрата сделка!

Можете да публикувате сами вашият имот тук.

Сравняване на списъци

Сравни
Онлайн Асистент

Онлайн Асистент

I will be back soon

Онлайн Асистент
Здравейте! 👋
Свържете се с нас бързо и лесно!
Изберете най-удобната апликация:
chat