ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА КУПУЧАЧИ И ПРОДАВАЧИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

*за подробности цъкнете върху избрана услуга

Екипът на “БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” ще извърши сравнителен пазарен анализ и ще определи точната цена за реализирането на най-добрата сделка спрямо качествата и характеристиките на Вашия имот. Можете да направите запитване на оценка на място в нашият централен офис в гр. Варна, бул. Княгиня Мария Луиза 18, ет. 1 /партер/ или чрез онлайн запитване в нашия сайт.

“БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” извършва посреднически услуги при покупко-продажба или наемане-отдаване на жилищни или търговски имоти от 1999 година насам. Можете да се обърнете към наш представител на място в наш офис – гр. Варна, бул. Княгиня Мария Луиза 18, ет. 1 /партер/ или да се свържете с член от нашият екип

Винаги се стараем да бъдем новатори в рекламата на недвижими имоти. Именно затова всяка година обновяваме нашата техника за фото и видео заснемане. Към този момент предлагаме на нашите клиенти: 

  • професионални широкоъгълни снимки с висока резолюция
  • видео заснемане с висока резолюция
  • заснемане с ДРОН (модел 2023 г.)
  • заснемане на 360 градусови, 3D обиколки посредством специална за целта камера

Ако се интересувате от такъв тип заснемане на вашия имот, можете да получите индивидуална оферта тук.

Услугата е безплатна за клиенти, които предоставят ексклузивни права на “БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” за предлагане на техния имот.

“БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” е официален партньор с УНИКРЕДИТ БУЛБАНК (UniCredit Bulbank) и ПОЩЕНСКА БАНКА (Bulgarian Postbank), като нашите клиенти получават най-добрите условия по потребителски и ипотечни кредити. От вас се изисква единствено да посетите нашият централен офис в гр. Варна на бул. Мария Луиза 18, ет. 1 /партер/

Имате имот подходящ за отдаване под наем, но нямате възможността да го управлявате? Ние правим това за вас! 

За целта ще се запознаем максимално добре с вашия имот и ще разберем кои са вашите критерии спрямо наемателите. Следва да намерим най-подходящите наематели. Вие ще получавате редовно уговореният наем, както и ще бъдете спокойни за всички подробности, които остават наша грижа.

“БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” е официален партньор с “СЛАВЕЙ-СМС” ЕООД – лидер в проектирането и изграждането на фотоволтаични електроцентрали, както за собствени нужди, така и за продажба на ток. 

Имате къща и искате да ползвате енергия от слънцето? Или сте собственик на парцел, подходящ за изграждане на ФВЦ?

– Като наш клиент Имате възможността да получите индивидуална оферта за проектирането и изграждането от началото до края. 

*ФВЕЦ – Фотоволтаична електроцентрала 

Ако продавате имот или искате да закупите такъв, но имате въпроси свързани с процедурата, необходимите документи или да се уверите в реалната цена на определения имот, можете спокойно да се обърнете към нас. Ние ще проведем с вас приятелски разговор и ще се опитаме да отговорим на всичките ви въпроси.

Сравняване на списъци

Сравни
Онлайн Асистент

Онлайн Асистент

I will be back soon

Онлайн Асистент
Здравейте! 👋
Свържете се с нас бързо и лесно!
Изберете най-удобната апликация:
chat