Управление на имоти във Варна

ЗАЩО КЛИЕНТИТЕ НИ ИЗБИРАТ ДА РАБОТЯТ С НАС?

1. 

Защитена инвестиция.

Купувайки имот с нас, вие получавате подкрепата на опитни консултанти, а документите се преглеждат от юрист, който прави проверки, с които да се гарантира запазването на правата на купувача.

Имота следва да бъде проверен за тежести, ипотеки и възбрани.

2.

Сигурност в инвестицията.

Както вече споменахме, ако сте взели решение да инвестирате в имот чрез нас, вие ще работите с персонално отговорен професионален брокер. Той ще изпълни сравнителен пазарен анализ на вашето търсене и заедно ще определите правилния имот. Ще изготвим план за доходност, както и план за *капиталова печалба с бъдещи стойности. Ако този имот следва да бъде отдаван под наем, ние ще намерим наемател в най-кратък срок.

*капиталова печалба – покачването на цената на имота с времето

Нашите експертни брокери са повече от способни да Ви помогнат да откриете точния за Вас имот без загубата на ценно време. Ще осигурим всичко необходимо за спокойствието Ви при покупката.

1.

Стъпка
Вярваме, че за да октрием точния имот е необходимо да направим среща с Вас и да обсъдим всички Ваши критерии и желания.

Свържи се с нас.

2.

Стъпка
Подбираме внимателно предложенията, които съвпадат с търсенето и организираме оглед на подходящите имоти.

Разгледай нашите предложения.

3.

Стъпка
След като изберем перфектния имот, организираме всичко необходимо за безпроблемното прехвърляне и финансиране на имота.

 

НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ

‘БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ’ е лидер на пазара в гр. Варна и облсастта за недвижими имоти с над 9000 сделки с имоти и над 50 млн. евро в продажби. Основана през 1999 от предприемача Георги Христов. Извършваме дейност в град Варна и областта, както и други три областни града – Търговище, Шумен, Добрич.
Работим на мрежови принцип с всички агенции в България чрез НСНИ – Национално Сдружение Недвижими Имоти

Предлагаме на нашите клиенти пълна гама от услуги, което ни дава възможността да бъдем с клиентите от началото до края и да съдействаме по всички възникнали въпроси в процеса на работа. Залагаме предимно на работата с ексклузивни купувачи и продавачи, което ни отличава от конкурентите на пазара. 

Продаваме и отдаваме под наем апартаменти, къщи, бизнес имоти, парцели, складове, магазини, офиси, търговски обекти. Разполагаме с модерна база данни, която ни дава възможността да предоставяме винаги актуални предложения и цени на нашите оферти, които са публикувани в интернет, както и актуална информация за нашите купувачи.

Управлението на жилищни и бизнес имоти е също част от нашето портфолио с услуги. Клиентите, които ни се довериха във времето са били винаги доволни от резултатите и лекотата на работа с нашия екип.

Луксозните имоти също са част същността на компанията. Разполагаме с модерна техника за заснемане на 360 градусови виртуални обиколки, както и разчитаме на професионалисти за заснемането на интериорни снимки и видеа, както и екстериорни видеа с дрон.

ОФИЦИАЛЕН ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Информация за НСНИ:

  • Основано през 1992 година.
  • Организирано в 12 регионални структури.
  • Обединява над 2500 професионалисти в повече от 30 населени места.
  • Член на международни организации: CEPI (Европейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти), FIABCI (Международната федерация по недвижими имоти), NAR (Американската асоциация на реалторите), IESCoalition (Международната коалиция за етични стандарти за работещите в областта на недвижимите имоти, строителството, инфраструктурата и свързаните с тях професии).
  • Член на български организации: БТПП, КРИБ, БИС

История

Януари, 1999

Началото

Всичко започва през далечната 1999г, когато компанията бива създадена под името “ДЖОРДАН”. От тогава ние предлагаме на клиентите си пълна гама от услуги, свързани с търсенето и предлагането на имоти.

Януари, 1999

Сепмтеври, 2007

„Джордан Билд“ ЕООД

Създаването на строително-инвестиционна компания „Джордан Билд“ ЕООД е голяма стъпка за нашето развитие. В периода 2007-2010 година успяхме да реализираме два успешни проекта с помощта на строителна компания „ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН“ ООД

Сепмтеври, 2007

Септември, 2019

Създаване на компания „България-Естейт“ ДЗЗД

Създахохме нова фирма с името „България-Естейт“, която отговаряше на вече съществуващия домейн на фирмата, а именно „bulgaria-estate.com“.

Това бе и началото на идеята за модернизиране на визията, на компанията.

Септември, 2019

Януари 1, 2023

Ребрандинг

Преобразихме изцяло визията на офиса отвън, както и рекламните ни материали с новото лого на фирмата.

Ребрандирането ни е свързано с нова маркова стратегия, мисия и цели на марката. Направихме изцяло нов дизайн на нашето лого, изработихме изцяло нов сайт, които отговарят на последните тенденции на пазара. 

Януари 1, 2023

Откомври 1, 2023

Създаване на БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ МЕНИДЖМЪНТ

След дълги години успех в посредничеството при сделки и менаджирането на апартаменти за отдаване под наем, пред нас се отвори ново начало с менаджирането на бизнес сгради. Създадохме бранда БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ МЕНИДЖМЪНТ, за да отделим този сегмент от пазара.

Откомври 1, 2023
logo-aboutuspage

ПОГЛЕД НАПРЕД

През 2023 година компания JORDAN (Джордан) получава новото име BULGARIA-ESTATE. След дълго проучване решихме да предприемем тази стъпка като компанията запазва до голяма степен структурата и начина на работа. Ребрандирането ни е свързано с нова маркова стратегия, мисия и цели на марката. Направихме изцяло нов дизайн на нашето лого, изработихме изцяло нов сайт, които отговарят на последните тенденции на пазара. Марката се насочва към работа с по-луксозни имоти и тяхното представяне в най-добра светлина. Новият ни сайт позволява 3D обиколки на имотите, което дава възможността на клиенти от цял свят да разгледат имот с отдалечен достъп без да се налага да пътуват и да присъстват на огледи. Повече подробности относно новостите можете да научите на лична среща с наш консултант.

НАШАТА ИСТОРИЯ

НАЧАЛОТО

Всичко започва през далечната 1999г, когато компанията бива създадена под името “ДЖОРДАН”. От тогава ние предлагаме на клиентите си пълна гама от услуги, свързани с търсенето и предлагането на имоти. Работим коректно и открито с нашите клиенти и партньори. Гарантираме пълна конфиденциалност на търговските, банкови и други тайни, станали ни известни в процеса на работа.

РАЗВИТИЕ

В периода 2007-2010 година с помощта на нашия дългогодишен партньор ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН успяхме да реализираме два успешни инвестиционни проекта на територията на град Варна. Строителството бе извършено безкомпромисно и бяха реализирани много успешни продажби.

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАШИЯ ОТБОР

Целите на компанията остават високи, като част от тях са разширяването на екипа и подбирането на нови подходящи кадри, които са амбицирани да направят мечтаната кариера като посредник при сделки с недвижими имоти.

Мениджър , БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ
Моят път в бизнеса с недвижими имоти е изпълнен с успешни сделки и доволни...
Агент недвижими имоти , БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ
Присила Русева се присъединява към екипа на БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ през Януари 2022 година на позицията...
Основател , БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ
Георги Христов създава компания „ДЖОРДАН“ недвижими имоти през далечната 1998г. През всички години той...
Агент недвижими имоти , БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ

Сравняване на списъци

Сравни
Онлайн Асистент

Онлайн Асистент

I will be back soon

Онлайн Асистент
Здравейте! 👋
Свържете се с нас бързо и лесно!
Изберете най-удобната апликация:
chat