Защо да изберем Bella Vita Residence и да инвестираме в проекта?

Какво представлява комплекс Bella Vita Residence?

Bella Vita Residence e комплекс от затворен тип, разположен на 7 км от центъра на Варна. Характеризира се с отлична транспортна достъпност – четири лентов път до центъра на града (приблизително 8 минути с автомобил), на метри разстояние от спирка на обществения градски транспорт. Намира се в местност Таушан Тепе, Траката- само на 1,5 км от центъра на к.к. св.св. Константин и Елена, и на 2 км от луксозните плажове разположени там. Мястото е тихо, спокойно, чисто и същевременно близо до централната част на града. В непосредствена близост се намира Университетска ботаническа градина – Екопарк Варна. Собственик и инвеститор е „Експрес Гаранцион” ООД, Варна, строителна фирма с 30 годишен опит и доказано отлично качество на строителство.

Bella Vita Residence се състои от 4 здания,  разположени около паркова зона от 2400 кв.м. Сградите са 5 етажни, с общо 20 входа- с по 17 или 18 апартамента на вход. Апартаментите са: студия, двустайни и тристайни с просторни дневни, големи спални и балкони. Предвижда се изграждането на четири жилищни сгради, включващи 272 апартамента (едностайни, двустайни и тристайни), офиси, детска градина, занималня, аптека, магазин и склад за хранителни стоки и подземни и наземни паркоместа.

Три от жилищните сгради са с 6 входа, а една с 2 входа. Предвижда се височината на сградите да е 4 надземни етажа и един полу-подземен. Общият брой на жилищата в комплекса е 272, 61 офиса, занималня, детска градина, аптека, магазин със склад за хранителни стоки, 105 подземни и 245 надземни паркоместа. РЗП на обекта: 25000 кв.м. жилища и офиси, 1000 кв.м. хранителен магазин и склад към него и 2400 кв.м. подземни паркоместа.

На площ от 2400 кв. м. (в средата на комплекса) ще се оформи парково пространство, включващо мултифунционално игрище, фонтан и зони за отдих.

Има възможност за обединяване на съседни помещения в многостайни апартаменти. Жилищата, разположени на трети, четвърти и пети етажи, предлагат уникална морска панорама. Апартаментите на партерен етаж разполагат с обособени дворове за лично ползване. Голямо предимство е осигуреното място за паркиране към всяко едно от жилищата. При изграждането на комплекса е предвидено използването на най-съвременни материали: изолации, PVC-дограми(REHAU), облицовки и парапети.

Следвайки най-актуалните тенденции в жилищното проектиране, за удобство на собствениците е предвиден голям хранителен магазин – 700 кв.м., тип супермаркет, с прилежащ към него 300 кв.м. склад. Разположен на входа, той ще отговаря  както за нуждите на живущите в комплекса, така и за тези на външните посетители.

Защо да изберем да инвестираме и да закупим жилище там?

Предвиден е контролиран режим на достъп на входа  (жива охрана). Bella Vita Residence ще разполага и с детска градина, необходимо удобство за младите родители, живеещи в комплекса. Предвиждат се също така: фитнес зала, аптека и фризьорски салон. Поддръжката на общите части ще се извършва от фирма професионален домоуправител.

            Bella Vita Residence ще бъде изграден за период от 2.5 години.  Начало на строителство – 30.11.2021.

            Bella Vita Residence е уникален комплекс, съчетаващ в себе си следните предимства:

  • Спокоен и чист живот, близо до природата и морето;
  • Прекрасна паркова зона, подходяща за отдих след работа и занимания с деца;
  • Гарантирана сигурност за семейството (охрана на входа);
  • Гарантирана поддръжка на средата (парк и общи части);
  • Подходящ проект за инвестиции;
  • Разумни цени при покупката и при експлоатацията на комплекса.

Направи своя избор!

Bella Vita Residence – Дом за Вас и Вашето дете! Близо до морето!

При запитване от наши клиенти сме готови да предоставим пълна информация под формата на каталог, както и официален прайс-лист от строителя с нанесени цени и квадратури. 

Информацията изпращаме на мейл адрес предоставен от клиента.

Телефон за връзка: +359 882 466 609

Сравняване на списъци

Сравни
Онлайн Асистент

Онлайн Асистент

I will be back soon

Онлайн Асистент
Здравейте! 👋
Свържете се с нас бързо и лесно!
Изберете най-удобната апликация:
chat