ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА КУПУЧАЧИ И ПРОДАВАЧИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

house, keys, the door-1407562.jpg

Услуга: ПАЗАРНА ОЦЕНКА НА ИМОТ

Чудите се как да определите цената на вашия имот? Екипът на “БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” ще извърши сравнителен пазарен анализ и ще определи точната цена за реализирането на най-добрата сделка спрямо качествата и характеристиките на Вашия имот. Можете да направите запитване на оценка на място в нашият централен офис в гр. Варна, бул. Княгиня Мария Луиза 18, ет. 1 /партер/ или чрез онлайн запитване в нашия сайт.

money, money calculator, calculator-1756279.jpg

Услуга: ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ

Нека ви спестим време! “БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” извършва посреднически услуги при покупко-продажба или наемане-отдаване на жилищни или търговски имоти от 1999 година насам. Можете да се обърнете към наш представител на място в наш офис – гр. Варна, бул. Княгиня Мария Луиза 18, ет. 1 /партер/ или да се свържете с член от нашият екип

keys, hands, own-1317389.jpg

Услуга: ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Не се налага вие да снимате! Винаги се стараем да бъдем новатори в рекламата на недвижими имоти. Именно затова всяка година обновяваме нашата техника за фото и видео заснемане. Към този момент предлагаме на нашите клиенти: 

  • професионални широкоъгълни снимки с висока резолюция
  • видео заснемане с висока резолюция
  • заснемане с ДРОН (модел 2023 г.)
  • заснемане на 360 градусови, 3D обиколки посредством специална за целта камера

Ако се интересувате от такъв тип заснемане на вашия имот, можете да получите индивидуална оферта тук.

Услугата е безплатна за клиенти, които предоставят ексклузивни права на “БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” за предлагане на техния имот.

photo, camera, photography-351528.jpg

Услуга: ФИНАНСИРАНЕ / КРЕДИТИРАНЕ

Не е нужно да чупите касичката! “БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” е официален партньор с УНИКРЕДИТ БУЛБАНК (UniCredit Bulbank) и ПОЩЕНСКА БАНКА (Bulgarian Postbank), като нашите клиенти получават най-добрите условия по потребителски и ипотечни кредити. От вас се изисква единствено да посетите нашият централен офис в гр. Варна на бул. Мария Луиза 18, ет. 1 /партер/

money, finance, business-2696238.jpg

Услуга: УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТ

Нямате време да правите огледи? Да настанявате хора? Имате имот подходящ за отдаване под наем, но нямате възможността да го управлявате? Ние правим това за вас! 

За целта ще се запознаем максимално добре с вашия имот и ще разберем кои са вашите критерии спрямо наемателите. Следва да намерим най-подходящите наематели. Вие ще получавате редовно уговореният наем, както и ще бъдете спокойни за всички подробности, които остават наша грижа.

woman, checklist, check-8364633.jpg

Услуга: ИЗГРАЖДАНЕ НА СОЛАРНИ СИСТЕМИ, ФВЕЦ

Безплатна енергия от слънцето, звучи добре нали? “БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ” е официален партньор с “СЛАВЕЙ-СМС” ЕООД – лидер в проектирането и изграждането на фотоволтаични електроцентрали, както за собствени нужди, така и за продажба на ток. 

Имате къща и искате да ползвате енергия от слънцето? Или сте собственик на парцел, подходящ за изграждане на ФВЦ?

– Като наш клиент Имате възможността да получите индивидуална оферта за проектирането и изграждането от началото до края. 

*ФВЕЦ – Фотоволтаична електроцентрала 

photovoltaic system, solar, solar energy-2742304.jpg

УКОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ ИЛИ ПРОДАЖБА (или наемане и отдаване)

Ако продавате имот или искате да закупите такъв, но имате въпроси свързани с процедурата, необходимите документи или да се уверите в реалната цена на определения имот, можете спокойно да се обърнете към нас. Ние ще проведем с вас приятелски разговор и ще се опитаме да отговорим на всичките ви въпроси.

consulting, information, conversation-2204252.jpg

Предишна публикация

Кога се дава капаро?

Сравняване на списъци

Сравни
Онлайн Асистент

Онлайн Асистент

I will be back soon

Онлайн Асистент
Здравейте! 👋
Свържете се с нас бързо и лесно!
Изберете най-удобната апликация:
chat