Януари, 1999

Началото

Всичко започва през далечната 1999г, когато компанията бива създадена под името “ДЖОРДАН”. От тогава ние предлагаме на клиентите си пълна гама от услуги, свързани с търсенето и предлагането на имоти.

Януари, 1999

Сепмтеври, 2007

„Джордан Билд“ ЕООД

Създаването на строително-инвестиционна компания „Джордан Билд“ ЕООД е голяма стъпка за нашето развитие. В периода 2007-2010 година успяхме да реализираме два успешни проекта с помощта на строителна компания „ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН“ ООД

Сепмтеври, 2007

Септември, 2019

Създаване на компания „България-Естейт“ ДЗЗД

Създахохме нова фирма с името „България-Естейт“, която отговаряше на вече съществуващия домейн на фирмата, а именно „bulgaria-estate.com“.

Това бе и началото на идеята за модернизиране на визията, на компанията.

Септември, 2019

Януари 1, 2023

Ребрандинг

Преобразихме изцяло визията на офиса отвън, както и рекламните ни материали с новото лого на фирмата.

Ребрандирането ни е свързано с нова маркова стратегия, мисия и цели на марката. Направихме изцяло нов дизайн на нашето лого, изработихме изцяло нов сайт, които отговарят на последните тенденции на пазара. 

Януари 1, 2023

КОИ СМЕ НИЕ?

‘БЪЛГАРИЯ-ЕСТЕЙТ’ е водеща българска компания за недвижими имоти с над 20 години опит.
Предлагаме на нашите клиенти пълна гама от услуги, което ни дава възможността да бъдем с клиентите от началото до края и да съдействаме по всички възникнали въпроси в процеса на работа. Залагаме предимно на работата с екслузивни купувачи и продавачи, което ни отличава от конкурентите на пазара.

Продаваме и отдаваме под наем апартаменти, къщи, бизнес имоти, парцели, складове, магазини, офиси, търговски обекти. Разполагаме с модерна база данни, която ни дава възможността да предоставяме винаги актуални предложения и цени на нашите оферти, които са публикувани в интернет, както и актуална информация за нашите купувачи.

Луксозните имоти също са част същността на команията. Разполагаме с модерна техника за заснемане на 360 градусови виртуални обиколки, както и разчитаме на професионалисти за заснемането на интериорни снимки и видеа, както и екстериорни видеа с дрон.

ОФИЦИАЛЕН ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Информация за НСНИ:

  • Основано през 1992 година.
  • Организирано в 12 регионални структури.
  • Обединява над 2500 професиналисти в повече от 30 населени места.
  • Член на международни организации: CEPI (Европейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти), FIABCI (Международната федерация по недвижими имоти), NAR (Американската асоциация на реалторите), IESCoalition (Международната коалиция за етични стандарти за работещите в областта на недвижимите имоти, строителството, инфраструктурата и свързаните с тях професии).
  • Член на български организации: БТПП, КРИБ, БИС

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Нашите експертни брокери са повече от способни да Ви помогнат да откриете точния за Вас имот без загубата на ценно време. Ще осигурим всичко необходимо за спокойствието Ви при покупката.

1.

Стъпка
Вярваме, че за да октрием точния имот е необходимо да направим среща с Вас и да обсъдим всички Ваши критерии и желания.

Свържи се с нас.

2.

Стъпка
Подбираме внимателно предложенията, които съвпадат с търсенето и организираме оглед на подходящите имоти.

Разгледай нашите предложения.

3.

Стъпка
След като изберем перфектния имот, организираме всичко необходимо за безпроблемното прехвърляне и финансиране на имота.

Научи повече.

ПОГЛЕД НАПРЕД

През 2023 година компания JORDAN (Джордан) получава новото име BULGARIA-ESTATE. След дълго проучване решихме да предприемем тази стъпка като компанията запазва до голяма степен структурата и начина на работа. Ребрандирането ни е свързано с нова маркова стратегия, мисия и цели на марката. Направихме изцяло нов дизайн на нашето лого, изработихме изцяло нов сайт, които отговарят на последните тенденции на пазара. Марката се насочва към работа с по-луксозни имоти и тяхното представяне в най-добра светлина. Новият ни сайт позволява 3D обиколки на имотите, което дава възможността на клиенти от цял свят да разгледат имот с отдалечен достъп без да се налага да пътуват и да присъстват на огледи. Повече подробности относно новостите можете да научите на лична среща с наш консултант.

НАШАТА ИСТОРИЯ

НАЧАЛОТО

Всичко започва през далечната 1999г, когато компанията бива създадена под името “ДЖОРДАН”. От тогава ние предлагаме на клиентите си пълна гама от услуги, свързани с търсенето и предлагането на имоти. Работим коректно и открито с нашите клиенти и партньори. Гарантираме пълна конфиденциалност на търговските, банкови и други тайни, станали ни известни в процеса на работа.

РАЗВИТИЕ

В периода 2007-2010 година с помощта на нашия дългогодишен партньор ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН успяхме да реализираме два успешни инвестиционни проекта на територията на град Варна. Строителството бе извършено безкомпромисно и бяха реализирани много успешни продажби.

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАШИЯ ОТБОР

Целите на компанията остават високи, като част от тях са разширяването на екипа и подбирането на нови подходящи кадри, които са амбицирани да направят мечтаната кариера като посредник при сделки с недвижими имоти.

Сравняване на списъци

Сравни
Онлайн Асистент

Онлайн Асистент

I will be back soon

Онлайн Асистент
Здравейте! 👋
Свържете се с нас бързо и лесно!
Изберете най-удобната апликация:
chat