Продажба тристаен гр. Варна - ВИНС 120m²

Референтен код: A-20047811
гр. Варна, ВИНС
168 000 €
 • Цена за m² 1400 €/m²
 • Площ 120m²
 • Тип имот Апартаменти
 • Подтип имот 3-стаен
 • Етаж Етаж 2 от 6
 • Строителство Нова тухла
 • Изложение Няма Информация
 • Стаи 3
 • Спални 2

A-20047811 

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА

> МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: 

Представяме ви тристаен, топ апартамент в района на Центъра. 

> ОПИСАНИЕ:

Апартаментът разполага с трапезария и кухня, две спални,  антре и коридор,две тераси и 120 м2 площ. Разположен е на втори етаж.

> СГРАДА:

Влязло в сила "РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ". Жилищна сграда „КОМБИНА“ е разположена в сърцето на град Варна. Сградата е в непосредствена близост до Икономически университет - Варна и Морската градина, между Хотел-галерия Графит и Младежкия дом. Изключително удобно и комуникативно място в спокоен и тих район!
Жилищната сграда е с 6 жилищни етажа и 2 подземни парко-нива.

 Съществуващата основна сграда е архитектурно-строителна недвижима културна ценност, построена през 1927 г. по проект на италианския архитект Емилио Радели. Новата част е проектирана от арх. Константин Димов и арх. Екатерина Кондева - Златева. Конструктивната част е проектирана от инж. Анастас Гонов.

Сградата се състои от 12 апартамента с прилежащите им избени помещения, разположени на 6 жилищни етажа, с 24 паркоместа, разположени на 2 подземни етажа с обща разгъната застроена площ от 2247.18 кв. м.

В строителството ще бъдат използвани керамични блокове, осигуряващи максимална топлоизолация, давайки възможност стените да дишат, балансирайки микроклимата на помещенията, турбозолна замазка по подовете и гипсова мазилка, шпакловка и боя по стени и тавани. Настилките на паркоместата и гаражите са предвидени да са от шлайфан бетон или полимерна настилка, осигуряващи лека поддръжка при замърсяване от петролни продукти.

Достъпът до паркоместата в подземните етажи ще е осъществен с автомобилна платформа с висок енергиен клас. За резервно захранване на автомобилната платформата е предвиден монтаж на дизел-генератор.

В сградата ще бъде монтиран електрически, енергоефективен, иновативен дизайнерски асансьор марка KONE.

Ще бъде изградено отръбяване за газова инсталация по вертикал и хоризонтал с окабеляване за газ-анализатор, отръбяване за водно парно, съобразено с позиция за газов котел и климатична инсталация GREE във всеки апартамент с инверторни термопомпени агрегати с изнесено WiFi, доказали се със своята безкомпромисна работа в най-студените дни на годината. Външните климатични агрегати ще са дискретно монтирани по архитектурен проект, за да не нарушават фасадата и да не отнемат вътрешният обем на жилищната площ.

Сградата ще разполага със завършена домофонна инсталация, с монтиран домофон и видеоконтрол на достъп и със звънчева система - звънец с два сигнала на звънене, звънчеви бутони и чип система. Електроинсталацията ще бъде гъвкаво изпълнена, завършена и окомплектована, разделена по кръгове, с монтирани апартаментски табла, ключове и контакти, за да се осигурят необходимите удобства за домашен уют. СОТ, ТВ и интернет инсталациите ще се съобразят с всички възможни доставчици.

ВиК инсталацията ще е изцяло изградена с чешки полипропиленови тръби и части, с вградени тоалетни казанчета TECE за окачена структура в санитарни помещения.

Общите части, коридори и стълбищна клетка на сградата ще са изпълнени с настилка от гранит, естествено осветени, в допълнение ще бъдат осветени с дизайнерско ниско-енергийно осветление, съобразено с контекста на сградата. Вътрешните и външните парапети ще са изработени от алуминий и триплексово стъкло. Външните тераси ще са изпълнени с настилка мразоустойчив гранитогрес.
Входните врати на апартаментите ще са блиндирани, димоуплътнени, самозатварящи се от водещ производител INTEXT. Вътрешни интериорни врати са съобразени с предназначението на отделните помещения в апартамента. Вратите на общите части и избените помещения ще са противопожарни.

В новоизградената част за по-голям комфорт и малък разход на електроенергия ще бъде монтирана минимум седем камерна дограма с марка SHUCO или REYNARS, с троен стъклопакет 44 мм със специални високи коефициенти на пропускливост на UV лъчите. В част „Паметник на културата“ дограмата ще е JANSEN. Външните и вътрешните подпрозоречни первази са предвидени от естествен камък или фасадна облицовка.

За нискоенергиен дом сме предвидили и 10 см топлоизолация по новата фасада на сградата.

В част „Паметник на културата“ фасадата ще бъде напълно реставрирана, а в новоизградената част - стъклена окачена фасада в комбинация от HPL и технически камък.

Предвид тихия район, малкия брой апартаменти, осигурения брой паркоместа и луксозно изпълнено строителство „Комбина“ ще ви гарантира спокойствие и домашен уют!

 Наш ангажимент е откриване на партиди на всеки един обект в сградата към Енерго Про и ВиК - Варна, както и подбор на фирма профисионален домоуправител.
      
> ПРЕДИМСТВА:

За Ваше улеснение, срещу допълнително заплащане бихте могли да се възползвате от:

 • Изработени дизайнерски решения за пълно завършване и обзавеждане на отделните апартаменти
 • Проектиране на  газова инсталация и присъединяване
 • Проектиране и изграждане на водна отоплителна инсталация с кондензен газов котел VIESSMANN и алуминиеви радиатори KALDO - Италия
 • Проектиране и изграждане на инверторна хибридна високотемпературна термопомпа с вградена газова секция ATLANTIC ALFEA DUO GAS за отопление и охлаждане
 • Електро-дистанционно задвижване на гаражни врати
 • Електроинсталация „Умна къща“, осигуряваща дистанционно управление на Вашия дом.

 БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА

Разгледайте всички предложения за апартаменти в тази и други сгради НОВО строителство на нашият официален адрес: www.bulgaria-estate.com или посетете нашия централен офис находящ се на бул. Мария Луиза 18, гр. Варна

 ключови думи: ново строителство, Варна, апартаменти, продажба, недвижими имоти, имот

ЗА КОНТАКТИ

Робърт Христов - Robert Hristov Брокер

ПОДОБНИ ОФЕРТИ

1 000 лв

Дава под наем 3-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 80m² A-20083232

Референтен код: A-20082072 ПАРКОМЯСТО ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА! 1. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме Ви двустаен апартамент в затворен комплекс в южната част на курорта "Св.св. Константин и Елена". Намира се на 300 метра от един от най-страхотните плажове в гр. Варна: MORE и Radjana Beach. В близост има също и... Виж още

 • Площ: 80 m²
Робърт Христов - Robert Hristov 0882466609
700 лв

Дава под наем 3-стаен гр. Варна - Спортна зала 100m² A-242042

Референтен номер: A-242042 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме Ви тристаен просторен апартамент, разположен между ВИНС, Спортна зала и Чаталджа. Намира се в близост до Икономически университет - Варна, Висше Военноморско училище, Професионална гимназия по туризъм, училище “Васил Друмев", Морска градина, ма... Виж още

 • Площ: 100 m²
Тереза Димитрова 0882466606
500 лв

Дава под наем 3-стаен гр. Варна - Левски 65m² A-166888

Референтен номер: А-166888 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме Ви светъл и топъл тристаен апартамент, намиращ се в един от най - предпочитаните райони за живеене - кв. Левски. Разположен е в непосредствена близост до супермаркет Била, аптека и спирка на градски транспорт.  ОПИСАНИЕ: Апартаментът е разполо... Виж още

 • Площ: 65 m²
Тереза Димитрова 0882466606