Продажба двустаен гр. Варна - Бриз 66m²

Референтен код: A-20043729
гр. Варна, Бриз
61 000 €
 • Цена за m² 924 €/m²
 • Площ 66m²
 • Тип имот Апартаменти
 • Подтип имот 2-стаен
 • Етаж Етаж 3 от 15
 • Строителство Ново строителство
 • Изложение Изток
 • Стаи 2
 • Спалня 1

A-20043729

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА

> МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: 

Представяме ви двустаен, топ апартамент в квартал „Бриз” - един от най-динамично развиващите се квартали в града. Строят се много жилищни сгради. Тук са разположени Четвърта езикова гимназия и Професионалната гимназия по хранително-вкусова промишленост и химични технологии, както и Департаментът за информация, квалификация и продължаващо образование (ДИКПО)на Шуменския университет(бивш Институт за усъвършенстване на учителите – Варна) с общежитие. В квартала се намира студиото на БНТ – телевизия „Варна“, която излъчва програма „Море“.

> ОПИСАНИЕ:

Апартаментът разполага с дневна с кухненски бокс, спалня, дрешник, баня и лоджия  и 66 м2 площ. Разположен е на четвърти етаж с източно изложение.

> СГРАДА:

Жилищен комплекс "Симфония" е луксозен комплекс в най-добрият квартал за живеене - "Бриз". На 15 минути от центъра на гр. Варна, разположен на пешеходно разстояние от Морската градина и плажа, комплексът предлага уют, спокойствие и лукс сред природата в съчетание с панорамна гледка към морето.

Престижна и внушителна сграда „Симфония“ ще се извисява на емблематично място непосредствено до Паметника на Българо-съветската дружба в елитния квартал „Бриз“.

Топ локацията, невероятната панорама към морето и града, непосредствената близост до плажа и Морската градина са само част от предимства на комплекса. Не случайно мотото е „Симфония от природа и море“.

В същото време изключително комуникативното място на жилищен комплекс „Симфония“ предлага чрез булевардите „Княз Борис I“, „Осми Приморски полк“ и „Васил Левски“ бърз и лесен достъп до центъра на Варна, курорти Златни пясъци, Свети Константин и Елена, летище Варна и главните пътища на страната.

В близост се намират супермаркет „Парк Март“ и магазини на големите хипермаркети „Била“ „Лидъл“ и „Кауфланд“. Кварталът е известен и с множеството елитни учебни заведения, разположени в него. Сред тях са Филиалът на Шуменския университет, Математическата гимназия, 4-та Езикова гимназия “Ж.Кюри“, ПГХТ „Менделеев“, ЧЕГ „Джордж Байрон“,ОУ“ Захари Стоянов“ и ОУ“Раковски“.

Стадион „Варна“, Дворца на Културата и Спорта, Делфинариумът, тенис кортове и басейни, детски градини и разнообразни заведения за хранене и забавление, също са част от невероятната локация на жилищен комплекс „Симфония“.


> ПРЕДИМСТВА:

Топ локация

Апартаменти в близост до Морската градина с панорамни гледки към морето и града.

Перфектна комуникация

Комплексът е в непосредствена близост до бул.“Васил Левски" и бул.“Княз Борис I“

Уникален дизайн

Луксозна фасада отвън и качествено изпълнение отвътре.

Зеленина и спокойствие

Сред един от най-озеленените квартали в съчетание с тишина

Качество и изпълнение

Високо квалифицирани изпълнители и качеството на материалите.

Допълнителни удобства

Подземни гаражи, търговски площи, асансьори

 

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА

Разгледайте всички предложения за апартаменти в тази и други сгради ново строителство на нашият официален адрес: www.bulgaria-estate.com или посетете нашия централен офис находящ се на бул. Мария Луиза 18, гр. Варна

 ключови думи: ново строителство, Варна, доказан, строител, апартаменти, продажба, недвижими, имоти, имот

ЗА КОНТАКТИ

Робърт Христов - Robert Hristov Брокер

ПОДОБНИ ОФЕРТИ

72 000 €

Продажба 2-стаен гр. Варна - Център 67m² A-20045893

A-20045893 БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА > МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:  Представяме ви двустаен, топ апартамент в района на Центъра.  > ОПИСАНИЕ: Апартаментът разполага с дневна с кухненски бокс , спалня,  баня и килер, тераса и 67 м2 площ. Разположен е на втори етаж с югоизточно изложение. > СГРАДА: „Дойран“... Виж още

 • Площ: 67 m²
Робърт Христов - Robert Hristov 0882466609
70 000 €

Продажба 2-стаен гр. Варна - Център 67m² A-20045892

A-20045892 БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА > МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:  Представяме ви двустаен, топ апартамент в района на Центъра.  > ОПИСАНИЕ: Апартаментът разполага с дневна с кухненски бокс , спалня,  баня и килер и две тераси и 67 м2 площ. Разположен е на втори етаж с югозападно изложение. > СГРАДА: „До... Виж още

 • Площ: 67 m²
Робърт Христов - Robert Hristov 0882466609
71 000 €

Продажба двустаен гр. Варна - Център 67m² A-20045890

A-20045890 БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА > МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:  Представяме ви двустаен, топ апартамент в района на Центъра.  > ОПИСАНИЕ: Апартаментът разполага с дневна с кухненски бокс , спалня,  баня и килер, тераса и 67 м2 площ. Разположен е на втори етаж с югоизточно изложение. > СГРАДА: „Дойран“... Виж още

 • Площ: 67 m²
Робърт Христов - Robert Hristov 0882466609