Български English Руский
http://bulgaria-estate.com/
contact
052 96 00 00
0882 96 00 00

на цената на един градски разговор

Нестандартни интериорни решения - 3D настилки.

Превърнете дома си в произведение на изкуството

Независимо дали харесвате паркета, теракота, ламината или дори каучуковите настилки, вероятно никога няма да успеете да създадете ефект на стенопис на пода в дома си, ако не заложите на реалистичните 3D саморазливни настилки.

Те се правят по следния начин слага се 3D снимка на пода на помещението, която се фиксира с няколко полупрозрачни слоя смола и се постига този невероятен, супер реалистичен ефект.

Резултатът е, че може да се разхождате върху растения, животни, риби, корали и дори върху тюркоазени вълни, които изглеждат като истински и всъщност превръщат дома ви в произведение на изкуството.

 

 

 

 

Какво е пасивна къща? 16-02-2018

Пасивна къща най-общо казано, представлява немски стандарт за сгради с много ниска консумация на енергия за отопление и охлаждане и конкретни мерки за постигането му. Всички глобални тенденции в строителния бизнес, особено в Европа, са в посока на движение към пасивния стандарт. Прочети още

Покупка на жилище в строеж 21-02-2016

Представяме ви част от отговорите към читатели на инж. Ирена Перфанова, председател на Управителния съвет на Национално сдружение „Недвижими имоти” Прочети още

Нестандартни интериорни решения - стъклените тухли. 20-02-2016

Стъклени тухли са един нестандартен вариант да се внесат повече светлина и комфорт в помещенията. Прочети още